2C-T-7

2C-T-7

2,5-Dimethoxy-4-propylthiophenethylamine (ook bekend als 2C-T-7, Blue Mystic, and Beautiful ) is een psychedelische stof van de Fenylethylamine chemische klasse die psychedelische en entactogenic effecten produceert wanneer toegediend.

2C-T-7 werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin en beschreven in zijn boek. Het is een lid van de familie van de 2C-x van psychedelische fenethylaminen, die allemaal zijn afgeleid van de systmatische wijziging van het molecuul mescaline.

In tegenstelling tot andere leden van de familie 2 C-x, heeft 2 C-T-7 een reputatie opgebouwd van onvoorspelbaar, de dosis-gevoelige psychedelische stof geschikt voor het produceren van sterke visuele effecten en een intense body-belasting, die zich als een gevaarlijke delirium in kan manifesteren. Uit veel rapporten blijkt dat de fysieke gevolgen ook ernstige gevaren kan hebben voor mensen met andere aandoeningen.

Het mag duidelijk zijn waarom deze eerdere research chemical verboden is geworden. Wij bij R-C-SHOP.NL verkopen deze chemical dan ook niet.

1 gedachte op “2C-T-7”

 1. Wat in dit bericht staat herken ik totaal niet. Jaren geleden kocht ik meerdere malen 2c-t-7 in een smartshop. Eerder gebruikte ik 2c-b maar ik vond de 2c-t-7 veel beter. Fijne werking en geen kater.
  Ik adviseer hier verder niets maar vertel alleen mijn ervaring.
  De smartshop verkocht 3 pilletjes in een zakje (per trip). Hoeveel mg weet ik zo niet meer maar sterk genoeg.
  Elke keer kocht ik zeker 10 pilletjes en begon de avond met 3 pilletjes in èèn keer en de rest van de 2c-t’s verdeeld over de avond/nacht. Gecombineerd met heel veel bier en wiet. In de disco en later nog thuis. Met mijn gebruik ging ik (met alles) altijd tot het uiterste.
  Na 10 pilletjes intens veel kleuren, veel lachen en volledig in een andere wereld.
  Met b.v. paddo’s heb ik geen goede ervaringen met het combineren van alcohol.
  Met 2c-t-7 altijd goede ervaring met het combineren van alcohol en het roken van wiet. Nogmaals ik raad het niet aan!
  Goede ervaring met hoge dosis 2c-t, geen bad trips en heel belangrijk de volgende dag geen kater.
  In combi met 2c-t zelfs geen kater van de alcohol.
  Voor mij was 2c-t-7 altijd een heerlijke trip zonder gevaarlijke of vervelende bijwerkingen. Voor mij dus veilig! Snap er ook niets van dat het ooit in Nederland uit de handel is genomen. Zeker niet als ik zie wat er wel allemaal te verkrijgen is.
  Tot slot, ik gebruik nu helemaal niets meer als genotsmiddel. Ik ben gestopt met roken, drink geen alcohol meer en geen hard/soft drugs. Ik heb de weg naar mijn ziel terug gevonden en haal alles nu uit meditatie, mindfullness, sport, creativiteit en gezonde voeding… Oh en èèn keer Ayahuasca maar dat was onder begeleiding en voor pure heling. Voor ik zover was ben ik heel diep gegaan… bijna de afgrond in 🙂 Wat we zoeken zit diep in ons zelf… De waarheid… dus als je ook aan het zoeken bent… vooral doorgaan en op een dag zal je het (net als ik) vinden.
  Love / Peace
  Gerben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 7 =